Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τα ψέματα του Δήμου για τον Αχαρναϊκό…

Γέμισαν, ασφυκτικά οι τοίχοι του facebook, με τη νέα «επιτυχία» της Δημοτικής Αρχής των Αχαρνών. Τι έκανε; Ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια τα έργα ανακατασκευής στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που τώρα την αποκαλούν, στα φράγκικα, Football League. 
Μεγάλο κατόρθωμα…
Συνηθισμένη να αναφέρει μόνο ό,τι τη συμφέρει, η Δημοτική Αρχή αποσιώπησε, για ευνοήτους λόγους, ότι: 
1) Το ενδιαφέρον της για τον Αχαρναϊκό, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν μόνο φιλολογικό, αφού η μόνη ενίσχυση που του πρόσφερε ήταν κάποια εισιτήρια διαρκείας που αγόρασε στην αρχή της χρονιάς. 
2) Δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει στον Αχαρναϊκό τη χορηγία του Καζίνο, όπως είχε υποσχεθεί πέρσι.
3) Δεν φρόντισε να εξασφαλίσει ο Αχαρναϊκός έσοδα από το παγοδρόμιο, όπου τον ενέπλεξε κι εν συνεχεία τον παράτησε στα …κρύα του λουτρού…
Αλλά κι όταν προέκυψε η ανάγκη ανακατασκευής του γηπέδου, λόγω ανόδου της ομάδας στη Β’ Εθνική, ο Δήμος ολιγώρησε προκλητικά. Συγκεκριμένα: 
1) Ενώ ήταν γνωστό, πριν το Πάσχα, ότι η ομάδα θα ανέβαινε στη Β’ Εθνική, ο Δήμος θυμήθηκε να πάει στον Περιφερειάρχη, την Πέμπτη 20 Ιουνίου για να ζητήσει τη βοήθειά του, δηλαδή δύο μήνες μετά…
2) Ζήτησε να μπει το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο την τελευταία στιγμή, εκθέτοντας τον Περιφερειάρχη που αναγκάστηκε να το βάλει ως έκτακτο, για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος. Μάλιστα ο Γιάννης Σγουρός χρειάστηκε να ζητήσει την κατανόηση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέροντας ότι ο Δήμος του υπέβαλε το αίτημα την ίδια μέρα…
3) Δεν έχει συντάξει ούτε προμελέτη ώστε να υπάρξει ένα κατά προσέγγιση κόστος του έργου, αποδεικνύοντας ότι η ενασχόλησή του με το θέμα ήταν επιδερμική. 
4) Εξαιτίας όλων των παραπάνω, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο κατά την έναρξη του πρωταθλήματος.
5) Δήμοι με πολύ μικρότερες ανάγκες από το Δήμο Αχαρνών έχουν, επί διοίκησης Σγουρού, εξασφαλίσει από την Περιφέρεια χρηματοδοτήσεις αθλητικών έργων ύψους πολλών εκατ. ευρώ, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Δήμους Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου. 
Έκπληξη προκαλεί κι ο οραματισμός του νεόκοπου δημοτικού παράγοντα ότι μετά την ολοκλήρωση των έργων, το γήπεδο του Αχαρναϊκού θα μετατραπεί σε στολίδι. Επειδή με 250 χιλ. ευρώ, από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος θα διατεθεί στο φωτισμό, το γήπεδο σίγουρα δεν μπορεί να γίνει ολυμπιακών προδιαγραφών, δεν ξέρουμε που να αποδώσουμε την υπερβολική αισιοδοξία. 
Σε παντελή άγνοια ή σε σκόπιμη παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης με στόχο να καλυφθεί η πλήρης αδυναμία της δημοτικής αρχής να παραδώσει έστω κι ένα έργο;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου