Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μπάχαλο με μείον πέντε και εμφύλιο σπαραγμό στην παράταξη του Ντούρου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Ο Σπύρος Βρεττός ανακοινώνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την υποψήφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου, έχοντας δίπλα του τον πρωτεργάτη της κίνησης Βασίλη Λαζάρου



Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου δήλωσαν ανεξαρτητοποίηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τον τρόπο που λειτούργησε η παράταξη τη προηγούμενη τριετία. Πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Βρεττό, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου και τους Δημοτικούς Συμβούλους Βασίλη Λαζάρου, Θεόδωρο Χαραλαμπίδη και Σταύρο Κοπαλά που εξέφρασαν, παράλληλα, τη στήριξή τους στο πρόσωπό του Σπύρου Βρεττού. Την ανεξαρτητοποίησή της εξέφρασε και η Δημοτική Σύμβουλος Εύη Παντελιά, η οποία όμως δεν συντάχθηκε με τους παραπάνω. 
Στις σύντομες τοποθετήσεις τους οι ανεξαρτητοποιηθέντες κατήγγειλαν το μοντέλο διοίκησης του Δήμου, υποστηρίζοντας ότι οι αποφάσεις λαμβάνονταν από δύο ανθρώπους, αλλά και τη μικρή αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής. Μάλιστα ο Βασίλης Λαζάρου έκανε λόγο και για προσπάθεια συγκάλυψης της προηγούμενης διοίκησης και συγκεκριμένα του πρώην Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Νεκροταφείου, ο οποίος, παρόλο που φέρεται να έχει διαπράξει αξιόποινες πράξεις η Διοίκηση δεν δείχνει την απαιτούμενη ευαισθησία να στείλει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Βαριές εκφράσεις σε βάρος των ανεξαρτητοποιηθέντων χρησιμοποίησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Σοφία Χριστοπούλου και Παναγιώτης Γκίκας, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να ντρέπονται επειδή ακόμα και στην τελευταία συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας, που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις μέρες δεν εξέφρασαν την παραμικρή διαφωνία, αλλά διαβεβαίωναν ότι στηρίζουν το έργο της σημερινής διοίκησης. «Νιώθω ντροπή και λύπη, γιατί δεν κατάλαβα με τι ανθρώπους είχα να κάνω. Είμαι αηδιασμένος, νιώθω βλάξ και δεν είναι τυχαίο που η πόλη έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Ντροπή», είπε ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος. «Πρόκειται για συνωμοσία. Νιώθω προσβεβλημένη. Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονταν καθημερινά στο γραφείο του Δημάρχου και στη Δημοτική Ομάδα μας καθησύχαζαν ότι όλα πάνε καλά», τόνισε, μεταξύ άλλων η Σοφία Χριστοπούλου. Για οργανωμένο και μεθοδευμένο σχέδιο έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γκίκας και υποστήριξε ότι στόχος των ανεξαρτητοποιηθέντων είναι να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη. «Αυτή η πόλη έχει αυτό που της αξίζει. Ντροπή τους. Ντρέπομαι που οι γονείς μου με γέννησαν σε αυτό τον τόπο», τόνισε χαρακτηριστικά. 
Με την ομάδα του Σπύρου Βρεττού συντάχθηκε και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βαγγέλης Παπανίκας, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να προσχωρήσει και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μπουζιάνης, ο οποίος, εικάζεται, ότι δεν το έχει πράξει ακόμα για λόγους τακτικής, καθώς, αν ανεξαρτητοποιηθεί, εκπίπτει αυτοδίκαια από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Από τα παραπάνω δικαιώνεται ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ που είχε ευθύς εξαρχής ξεκαθαρίσει ότι οι πραγματικές προθέσεις του Σπύρου Βρεττού θα φανούν τις επόμενες μέρες κι ότι η παραίτησή του δεν οφείλεται στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, τις οποίες, ανεπίσημα, είχε επικαλεστεί, όταν διέρρευσε στα Τοπικά Μέσα η παραίτησή του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος και πραγματικά ντροπή! Μιλάει και η Χριστοπούλου που αποτελεί ντροπή κάθε δημοτικής ομάδας! Μήπως θυμάται οτι και η ίδια συμμετείχε στςι δημοτικές ομάδες του Φωτιάδη ενώ είχε δώσει τα χέρια με το Ντούρο????

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ . ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΩ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΖΕΙ .ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΜΑΚΑΡΙΟΙ οι οι οι οι..........Ι

Δημοσίευση σχολίου