Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έξω οι θανατηφόρες κεραίες κινητής τηλεφωνίας από τις Κάτω Αχαρνές λέει ο «Κωστής Παλαμάς»

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τα πανό που έχουν αναρτηθεί στις γειτονιές των Κάτω Αχαρνών, μιλούν από μόνα τους 
Με πανό που ανάρτησε στις γειτονιές των Κάτω Αχαρνών, οπού υπάρχουν παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας που απειλούν την υγεία των κατοίκων αλλά και των μαθητών, καθώς πολλές από αυτές έχουν εγκατασταθεί κοντά σε σχολεία, συνεχίζει τον αγώνα του ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Κωστής Παλαμάς», με στόχο την αποξήλωση τους. 
«Έξω οι κεραίες κινητής Τηλεφωνίας που έχουν εγκατασταθεί παράνομα στην οδό Κρήτης, σε απόσταση αναπνοής ,από τα Σχολεία του Κόκκινου Μύλου, την Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και στην Αλαμάνας. Μακριά από τον κοινωνικό ιστό της συνοικίας τον Κάτω Αχαρνών. Πρέπει όλες να ξηλωθούν το συντομότερο γιατί βλάπτουν σοβαρά με την κυματική τους Ακτινοβολία την Ανθρώπινη υγεία και σκορπούν τον Θάνατο» αναφέρει ο σύλλογος με σχετικό του μήνυμα στην σελίδα του στο Face Book οπού δημοσιεύει επίσης και δραστηριότητες άλλων φορέων που δίνουν τον ίδιο αγώνα  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ηλεκτρονική εφημερίδα ο Μενιδιάτης .Που ενημερώνει τους Δημότες για το τόσο σοβαρό πρόβλημα που απειλή την υγεία τους. Και μας βοηθά στον Αγώνα για να απομακρυνθούν η Κεραίες του Θανάτου από της Γειτονιές της Πόλεως τον Αχαρνών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΛΑΚΕΛΗΣ είπε...

Σαν κάτοικος ο οποίος βρίσκομε ανάμεσα σε (δύο ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-α) Αρκαδίου Κρήτης και β) Αλαμάνας στον κόκκινο Μύλο –τυχεράκιας !!! :P )
Έχω μία απορία…?
Αν οι εταιρείες (VODAPHONE,WIND,COSMOTE κλπ) που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ακτινοβολία των κεραιών είναι ΝΟΜΙΜΕΣ και δεν βλάπτουν.
Τότε γιατί..??????
Γιατί οι εταιρείες κρύβονται ή καμουφλάρους τις κεραίες;
Μέσα από εφευρετικές καμινάδες ?
Γιατί τις τοποθετούν πάντα νύχτα , αλλά και σε ΄΄ νεκρές΄΄ περιόδους π.χ καλοκαίρι και κατά προτίμηση τον Αύγουστο ?
Μήπως για ψυχολογικούς λόγους ?
Εδώ γελάμε χα χα χα…!!!
Αλήθεια …????
Επιτρέπεται η τοποθέτηση μιας τέτοιας κεραίας πάνω στις ταράτσες σχολείων, νοσοκομείων κτλ;
Προφανώς και θέλουμε περισσότερη ενημέρωση και μπράβο στους ανθρώπους, επιστήμονες αλλά και σε ΟΛΟΥΣ όσους αγωνίζονται για να μας ενημερώσουν
Και φυσικά πάντα θα υπάρχουν οι αντίπερα υπερασπιστές , αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με την υγεία μας, με την ζωή μας.

Δημοσίευση σχολίου