Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ): «Μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες κι ατομισμούς!»

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος (Γκαγκάριν), με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό
ΠΗΓΗ: ACHARNORAMA.GR
Είναι ένας επιτυχημένος στο χώρο του επιχειρηματίας τον γνωρίζουν οι περισσότεροι στις Αχαρνές με το όνομα «Γκαγκάριν». Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος ζει, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του εδώ, αγαπά τις Αχαρνές και θέλει να δει την πόλη μας να αναγεννιέται, γιατί της αξίζει. Ποιος όμως είναι ο Γιώργος Σιδηρόπουλος και γιατί ασχολείται για δεύτερη φορά με τα κοινά;
  • Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε το 1970, είναι κάτοικος του Δήµου Αχαρνών από το 1980 και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη µας από το 1992. 
  • Είναι απόφοιτος του 1ου ΤΕΛ Αχαρνών, εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία το 1991 στην 3n μοίρα αμφιβίων καταδροµών. 
  • Από το 1982 ασχολήθηκε µε την ελευθέρα πάλη. Παρότι ιδιαίτερα σεμνός οι διακρίσεις του, αλλά και οι συμμετοχές του στην Εθνική Ομάδα είναι αυτό που μέχρι σήμερα τον ακολουθεί! Το 1994 έως το 2000 διετέλεσε προπονητής ελευθέρας πάλης στα τμήματα παίδων, εφήβων, νέων του συλλόγου «ΑΤΛΑΝΤΑΣ» δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε εκατοντάδες μαθητές του να διεκδικήσουν μετάλλια, αλλά και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος παντού! 
  • Είναι πατέρας δύο παιδιών, της 17χρονης Σοφίας και του 14χρονου Κωνσταντίνου. 
Όμως, ποιοι είναι οι λόγοι που ώθησαν τον Γιώργο Σιδηρόπουλο να θέσει Υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών; Ο ίδιος απαντά πως:
Σε µία εποχή που τα προβλήματα για όλο τον κόσμο είναι πολλά, αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Η απόφαση μου αυτή έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών µου και του τόπου, όπου μεγαλώνουν τα παιδιά µου.
Γιατί επέλεξε τον Γιάννη Κασσαβό;
Επέλεξα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, γιατί τον εμπιστεύομαι. Τον ξέρω πολλά χρόνια και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε ν' αγωνιστούμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των Αχαρνών.
Ποιο είναι το όραμά του αν να εκλεγεί;
Έχοντας µία διαδρομή στον αθλητισμό, θα δώσω ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των αθλητικών δομών της περιοχής µας και στην προώθηση του αθλητισμού.
Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο Σιδηρόπουλο μιλούν για έναν άνθρωπο που «δεν μασάει τα λόγια του», είναι ευθύς, ειλικρινής, έχει ήθος, σέβεται τους συμπολίτες του, ενώ αυτό που πραγματικά τον ξεχωρίζει ανάμεσα στους εκατοντάδες συνυποψηφίους του απ’ όλες τις παρατάξεις είναι πως δεν διστάζει να κάνει ακόμη και σκληρή αυτοκριτική!
Αγαπά τον αθλητισμό και νιώθει αγανακτισμένος όταν βλέπει τα παιδιά της πόλης μας να «ταξιδεύουν» σε όμορους Δήμους για να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους, καθώς οι έλλειψη αθλητικών υποδομών, αλλά και η εγκατάλειψη όσων υπάρχουν στις Αχαρνές θεωρεί πως έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και χρόνια!
Μία φράση που τον χαρακτηρίζει απόλυτα είναι η εξής: «Πιστεύω ακράδαντα στην δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία των Αχαρνών, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και ατομισμούς. Η ψήφος σας είναι για μένα θέμα τιμής!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου