Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ είχαν αρχίσει από νωρίς τα προεόρτια

Μπορεί η άνοδος για τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ να σφραγίστηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, όμως τα προεόρτια είχαν αρχίσει πολύ πιο πριν. 
Βέβαιος για την άνοδο ο Πρόεδρος της ομάδας Πολύκαρπος (Πόλυς) Παπαδόπουλος είχε καλέσει, το Σάββατο, 29 Μαρτίου, τις παίκτριες και πολλούς φίλους της ομάδας σε κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Καραμανλή, όπου πέρασαν μια όμορφη βραδιά με πολύ καλό φαγητό, κρασί και μουσική. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είχαμε ξεχωρίσει τον Αντιδήμαρχο Φυλής Γιώργο Ραφτέλη, τον Πρόεδρο της Εύξεινης Λέσχης και του Αχαρναϊκού, Γιώργο Μωϋσιάδη και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Γιάννη Κασσαβού, Βαγγέλη Ζάχαρη, Σωτηρία Κεχρή, Χρύσα Βογιατζάκη, Hλία Τσουκαλά και Μαρία Σταράκη. 
Τελικά φαίνεται ότι ο Πόλυς με τη γιορτή συσπείρωσε την ομάδα, αφού έδειξε, έμπρακτα, την εμπιστοσύνη της διοίκησης στις ικανότητές της και τόνωσε την αυτοπεποίθησή της, βοηθώντας την, τελικά, να πετύχει το στόχο της. 
Ελπίζουμε, τώρα, να γιορτάσουν, ως είθισται, τα επινίκια στα μπουζούκια, ώστε να αποκτήσουν επιπλέον κίνητρο για του χρόνου. Γιατί απ' ότι είδαμε, οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ , τώρα που πήραν φόρα, δεν πρόκειται να σταματήσουν...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου