Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής

Χορευτικό Δήμου Αχαρνών 
Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών 
Η παραδοσιακή ορχήστρα 
Το χορευτικό του Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου "Άνω Αχαρνών" 
Το χορευτικό του Συλλόγου Θεσσαλών 
Το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών 
Ο Σπύρος Μπρέμπος επί σκηνής, μαζί με τον γιο του Νικόλα στο βιολί και παραδοσιακούς οργανοπαίκτες 
Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών 
Ξεκίνησαν επίσημα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκθέσεις ζωγραφικής γνωστών εικαστικών, εμπνευσμένες από την πλούσια παράδοση και ιστορία των Αχαρνών, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με παραδοσιακούς χορούς από τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας που συνοδεύονται από γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.
Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε την Τετάρτη 15 Απριλίου με τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικού κα Γιούλας Μουστακάτου – Παπαχρήστου στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Αχαρνών. Την έκθεση εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός και η Πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών κα Ειρήνη Μπαϊρακτάρη.
Την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση επισκέφθηκαν πολλοί συμπολίτες μας, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις και συμμετείχαν στο πανηγύρι για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής.
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της ΔΗ.Κ.Ε.Α., οι πολιτιστικοί σύλλογοι Ηπειρωτών, Θεσσαλών, και Κρητών, ο Σύλλογος του Κόκκινου Μύλου, ο Σύλλογος Άγιος Κωνσταντίνος που σκόρπισαν χαμόγελα και κέφι σε όλους τους παρευρισκομένους με τους παραδοσιακούς χορούς τους, συνοδευόμενοι από τα τραγούδια του Σπύρου Μπρέμπου και της ορχήστρας του Κοτσίνη με τον Βαγγέλη Δημούδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου