Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σα να μην πέρασαν τα χρόνια για την Καίτη Παπανίκα…

Τέσσερις, από τις εννιά, συνολικά, επί σκηνής, μεταμφιέσεις της Καίτης Παπανίκα
Η πρωταγωνίστρια, με το σπουδαίο συγγραφέα του έργου "Συγγνώμη μαμά", Γιώργο Βασιλειάδη
Ο Αργύρης Αργυρόπουλος θυμήθηκε ότι η Καίτη Παπανίκα είχε ανεβάσει το έργο στις Αχαρνές, πριν από, ακριβώς, δέκα χρόνια...
Συγκίνηση στην πλατεία, μετά το τέλος της παράστασης...
Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι στις Αχαρνές, που μας εμποδίζει η καθημερινότητα και η ζηλοφθόνια να αναγνωρίσουμε, τόνισε ο Αργύρης Αργυρόπουλος, μιλώντας για την Καίτη Παπανίκα, μετά το τέλος της τιμητικής βραδιάς που της επεφύλαξαν η ΙΛΕΑ και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ, στο θέατρο STUDIO της Κυψέλης. 

Αναφερόμενος στην παράσταση «Συγγνώμη μαμά» είπε ότι πρόκειται για μια καταπληκτική ερμηνεία της Καίτης Παπανίκα, σε ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα του ελληνικού ρεπερτορίου. «Κι όμως, δεν μάθαμε γι’ αυτή τη σπουδαία παράσταση και το συγγραφέα Γιώργο Βασιλειάδη από τα ΜΜΕ, ούτε ενδιαφέρθηκε κάποια κρατική σκηνή» πρόσθεσε. 
Θυμήθηκε ακόμα ότι το έργο είχε παρουσιαστεί πριν από δέκα χρόνια στις Αχαρνές, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση. «Είχα γράψει τότε διθυράμβους για την παράσταση, με αποτέλεσμα να έρθει η Καίτη στην εφημερίδα με μια αγκαλιά λουλούδια κι ένα βάζο τόσο μεγάλο που μόλις μετά βίας χωρούσε στο σαλόνι», χαριτολόγησε. Δεν παρέλειψε ακόμα να αναφέρει ότι τόσο η παράσταση, όσο και η Καίτη διατηρούν την ίδια φρεσκάδα. 
Ας θυμηθούμε τι είχε γραφτεί στην εφημερίδα ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ για την παράσταση, το 2005, όταν είχε ανέβει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών, επί προεδρίας Παύλου Γεροντίδη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου