Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ονειρικό ταξίδι μέσα από την «Φωτογραφική Γωνιά» του πρεσβύτερου Μιχαήλ Κωνσταντινίδη

Υπέροχο στιγμιότυπο από την Φωτογραφική δουλειά του Μιχαήλ Κωνσταντινίδη  
Εξαιρετική υπήρξε η παρουσίαση της φωτογραφικής δουλειάς του ιερέα Μιχαήλ Κωνσταντινίδη, εφημέριου του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης του Τμήματος Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας της ΔΗΚΕΑ, που έχει στηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Αχαρνών και θα παραμείνει ως τις 13 Ιουνίου.
  ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Ο Γιώργος Συρσίρης με τον πατέρα Μιχαήλ Κωνσταντινίδη 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση 
Ο ιεράς, καλεσμένος της ΔΗΚΕΑ και του δασκάλου του Τμήματος Φωτογραφίας Γιώργου Συρσίρη, παρουσίασε την φωτογραφική του δουλειά την Τρίτη 9/6/2015 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών. Ο Γιώργος Συρσίρης αλλά και τα μέλη του Τμήματος Φωτογραφίας αναφορικά με την συμμετοχή τους πατέρα Μιχαήλ Κωνσταντινίδη στην Ετήσια Έκθεσή τους, ανέφεραν τα εξής: «Εξαιρετική η παρουσίαση της φωτογραφικής δουλειάς του πατέρα Μιχαήλ Κωνσταντινίδη. Τον ευχαριστούμε θερμά που μοιράστηκε μαζί μας τις φωτογραφίες του καθώς και για την όρεξη και την υπομονή να μας εξηγήσει την τεχνική του σε κάθε μια από αυτές. Είμαστε σε αναμονή και για επόμενες παρουσιάσεις και συζητήσεις στο μέλλον» 
Για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασοι την εξαίσια δουλειά του Μιχαήλ Κωνσταντινίδη πατήστε κλικ εδώ http://www.pmkfotos.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου