Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Περιβαλλοντική ευαισθησία με Δεντροφύτευση “μαμούθ!” στο 4ο ΓΕΛ Αχαρνών


Η περιβαλλοντική ομάδα επί το έργο !!




Η Διευθύντρια Παρασκευή Κίλια φυτεύει το πρώτο δέντρο  

Δεντροφύτευση “μαμούθ” πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου στο 4ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών με τη δυναμική συμμετοχή των Εκπαιδευτικών, της Περιβαλλοντικής Ομάδας των μαθητών, του Συλλόγου Γονέων αλλά και εκπροσώπων του Δήμου που συνέδραμαν στην γεμάτη ευαισθησία και ηχηρά μηνύματα, πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιβαλλοντική ομάδα αποτελείται από τους καθηγητές Τσούπρα Χρήστο, Μπίτο Χρήστο και  Σαρακάκη Λαμπρινή. 


Ο Σύλλογος Διδασκόντων που συμμετείχε στη Δενδροφύτευση ψυχή τε και σώματι δεν παρέλειψε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Δασικό Φυτώριο Πάρνηθας για τα 20 Χαρούπια, τις 20 Πικροδάφνες, τις 20 Δάφνες, τα 20 Δεντρολίβανα, 50 Κυπαρισια και τα 300 Κυπαρίσσια που δώρισαν στο 4ο ΓΕΛ Αχαρνών, καθώς και το ζαχαροπλαστείο “Παπασπύρου” στο Μενίδι, για την Χριστουγεννιάτικη νότα με μελομακάρονα και κουραμπιέδες που πρόσφεραν στο Σχολείο.
Το βέβαιο είναι πως η Δενδροφύτευση είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη πράξη αγάπης απέναντι στη φύση, στο περιβάλλον κι εν τέλει στον ίδιο τον άνθρωπο.
Μέλλημα των μαθητών, των καθηγητών αλλά και της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 4ου ΓΕΛ είναι από δω και πέρα, να φροντίσουν δεόντως τη νέα ζωή που φύτεψαν στο προαύλιο του Σχολείου τους, ώστε να τη δουν μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει και ν' ανθίζει.

Αξίζουν όλοι τους ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
Η πρόεδρος του δεκαπενταμελούς Ευρυδίκη Ουτσίκα, Η Δ/ ντρια Π.Κίλια Ο υπεύθυνος καθηγητής προγράμματος Χρήστος Τσούπρας Ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Περρής Ιωάννης και η Περιβαλλοντική Ομάδα του σχολείου. 
Πέτρος Περρής Κίλια, Τζίγκου Αφροδίτη (καθηγήτρια ) Οι εκπρόσωποι του Δήμου τομέας πρασίνου Σμάρω Καρακάση . Κουτσίκος Θεόδωρος Τσούπρας.  
Ομοίως και Λαμπρινή Σαράκη




Σμάρω Καρακάση εκπρόσωπος του Δήμου Τομέας Πρασίνου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου