Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Απαράδεκτη διαιτησία στον αγώνα με τον Πανσεραϊκό καταγγέλλει ο Αχαρναϊκός


Σκηνές που πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο αντικρίσαμε σήμερα στον αγώνα Πανσερραϊκός – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ με τους διαιτητές να παίζουν όχι τον ρόλο του κριτή αλλά του… υποστηρικτή! Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σήμερα δεν πάλεψε με τον κατά τ’ άλλα φιλόξενο Πανσερραϊκό, αλλά με την διαιτησία του Αγγελάκη από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας και τον βοηθό του Χαδήμογλου επίσης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Και οι δύο «πάλεψαν» με νύχια και με δόντια να «δημιουργήσουν» νικητή με ένα απίθανο πέναλτι εις βάρος του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ στο 24΄και να «κρατήσουν» νικητή αφήνοντας τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ με 10 παίκτες διώχνοντας τον Χριστοφιλέα με κόκκινη κάρτα στο 76’ σε φάση που και πάλι… πρότεινε ο βοηθός διαιτητή! 

Τραγική ειρωνεία: δια χειραψίας ο παίκτης του Πανσερραϊκού που «κέρδισε» το πέναλτι συνεχάρη για την… σωστή του ενέργεια τον διαιτητή, ενώ η στάση του διαιτητή να «υπακούει» τυφλά τις εντολές του βοηθού μόνο σοβαρά ερωτηματικά εγείρει… 

Το μόνο δίκαιο σκορ για την εικόνα που είδαμε σήμερα ήταν η νίκη του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ όμως όταν ο αντίπαλος είναι ο διαιτητής και ο βοηθός του τότε το παιχνίδι μόνο επί ίσους όρους δεν παίζεται! 

Συνηθίζουμε όταν η διαιτησία δεν είναι ορθή να την κρίνουμε σήμερα, όμως, σύσσωμος ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ως απαράδεκτη και θα επιμείνουμε ώστε το δίδυμο “Αγγελάκη – Χαδήμογλου” να μην «πετσοκόψει» άλλες ομάδες της Football League! Τέλος, δεσμευόμαστε πως θα ζητήσουμε την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητικού διδύμου από την ΚΕΔ! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου