Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

KΩΣΤΑΣ ΣΙΚΟΤΑΚΗΣ: Το νέο αστέρι του RISING STAR από το Μενίδι



ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ένα ακόμα αστέρι από το Μενίδι ανέτειλε στο RISING STAR. Μετά τον Γιάννη Ξανθόπουλο ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Σικοτάκη να κλέψει τις καρδιές κριτών και κοινού στο μεγάλο talent show του Ant1. 
Kι αν το Μενίδι καυχάται ότι δύο από τα παιδιά του πρωταγωνιστούν στο δημοφιλές show, τι να πει το 7ο Λύκειο, στα θρανία του οποίου φοιτούν οι επίδοξοι αστέρες; Μαθητές και διδάσκοντες είναι, δικαιολογημένα, περήφανοι και ζουν στιγμές αγωνίας στα live και στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης διαγωνίστηκε 1ος στο 1ο live του Rising Star για το 2017, βάζοντας με το δεξί την εκπομπή στη νέα χρονιά. Ταυτόχρονα έθεσε τις βάσεις ώστε να αποτελέσει το 2017 την πιο γούρικη χρονιά της ζωής του. Και να σκεφτεί κανείς ότι βρέθηκε κατά τύχη στο show, μετά από έμπνευση του εξάδελφού του, ο οποίος δικαιώθηκε απόλυτα και κέρδισε, επάξια, τον επίζηλο τίτλο του manager.  
Ο Κωνσταντίνος δεν αρκέστηκε να κάψει τα καράβια του επί σκηνής. Με το τραγούδι του Πορτοκάλογλου κατάφερε να κάψει και τις καρδιές του κόσμου που τον επευφήμησε και του πρόσφερε το επίζηλο ποσοστό δημοφιλίας 93%!
Ο superman (κατά τη Δέσποινα Βανδή) δεν είναι άγνωστος στο Μενίδι. Είναι παιδικός φίλος με τον επίσης συντοπίτη μας και συνδιαγωνιζόμενο του Γιάννη Ξανθόπουλο. Και δεν απασχολεί για πρώτη φορά τον ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, αφού ως ένα από τα ενεργά μέλη της Μουσικής Ομάδας του 7ου Λυκείου αλλά και της Νεανικής Ορχήστρας του Δήμου έχει εμφανιστεί σε πληθώρα πετυχημένων εκδηλώσεων εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό.
Το Μενίδι, λοιπόν, ξαναζεί μέρες μουσικού πυρετού, με τα ταλαντούχα παιδιά του να βγαίνουν στη σκηνή, έτοιμα να διεκδικήσουν τα πάντα. Κι είχε να ζήσει τέτοιες μέρες από την εποχή των Πυξ Λάξ, όταν ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας στοιχήθηκαν επάξια πίσω από το θρύλο Μιχάλη Μενιδιάτη.
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της γενιάς του Γιάννη, του Κωνσταντίνου και των άλλων ταλαντούχων παιδιών. Να γίνουν αντάξιοι αυτών των σπουδαίων καλλιτεχνών. Κι η πρόβλεψή μας είναι ότι θα τα καταφέρουν!   
Δείτε στο βίντεο της εκπομπής τη σπουδαία εμφάνιση του Κωνσταντίνου Σικοτάκη:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου