Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νικητής αποχώρησε από το Rising Star o Κωνσταντίνος Σικοτάκης...



Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου 

Το βράδυ της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου ο δεκαεξάχρονος συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Σικοτάκης διαγωνίστηκε για ακόμη μια φορά στο μουσικό σόου Rising Star, αυτή τη φορά στη φάση των Duets.

Ο ταλαντούχος νεαρός ερμήνευσε με ψυχή το “Πέρασε η μπόρα”, τραγούδι που επέλεξαν γι’ αυτόν και το ντουέτο του Κιάννα οι κριτές Χρήστος Μάστορας και Αντώνης Ρέμος, που έχουν στις ομάδες τους αντίστοιχα τα δυο παιδιά. Μπορεί ο Κωνσταντίνος με το ντουέτο του να μην κατάφεραν να ξεπεράσουν σε ποσοστό το αντίπαλο ντουέτο και επομένως να περάσουν στην επόμενη φάση του σόου, έκαναν όμως μια αξιόλογη ερμηνευτική προσπάθεια και μας ταξίδεψαν μουσικά για ακόμη μία φορά. 

Τώρα ίσως περιμένετε να ακούσετε πως η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε και τον τίτλο του άρθρου. Σίγουρα ο Κωνσταντίνος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά το σημαντικότερο και το δυσκολότερο σε ένα παιχνίδι είναι να μπορείς να δεχθείς και την ήττα.

Ο Κωνσταντίνος ανταγωνίστηκε επάξια με ένα πολύ δύσκολο - αντίπαλο ντουέτο και έχασε όχι μόνο με αξιοπρέπεια αλλά πάνω από όλα με ήθος. Δεν δίστασε να χειροκροτήσει όρθιος τους αντιπάλους του, αποδεικνύοντας πως πέρα από μουσικό ταλέντο διαθέτει πάνω από όλα ψυχικό σθένος και μεγαλείο. Όταν είσαι αδιαμφισβήτητα ταλαντούχος, μόνο 16 χρονών, έχεις ήδη κάνει τα πρώτα σου μουσικά βήματα και παράλληλα καταφέρνεις να χάσεις από έναν άξιο αντίπαλο τον οποίο μάλιστα έχεις το σθένος να χειροκροτήσεις και κερδίζεις μια τέτοια διαγωνιστική εμπειρία είσαι περισσότερο νικητής μάλλον παρά χαμένος!

Αν τώρα είστε ένας από τους δεκάδες φίλους και θαυμαστές του Κωνσταντίνου, που ανησυχείτε για τα επόμενα του μουσικά βήματα, καθώς για όλους εσάς είναι νικητής στις καρδιές σας, να είστε σίγουροι πως όταν το ταλέντο συνδυάζεται με το ήθος και το πάθος τίποτα δεν πάει χαμένο!

Δείτε την εξαίσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Σικοτάκη και της Κιάννα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου