Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Βασίλης Κικίλιας : Η εγκληματικότητα το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Μενίδι...

... επεσήμανε από το βήμα της εκδήλωσης του Γυναικείου Τμήματος της Δημοτικής Τ.Ο Αχαρνών – Θρακομακεδόνων







Άριστος γνώστης των προβλημάτων του Δήμου Αχαρνών αποδείχθηκε ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, τ. Υπουργός και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας, που διοργάνωσε το Γυναικείο Τμήμα της Δημοτικής Τ.Ο Αχαρνών – Θρακομακεδόνων το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου διασκέδασης “Χρυσό Ελάφι”. 

Ο Βασίλης Κικίλιας επεσήμανε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι το σοβαρότερο πρόβλημα αυτής της πόλης είναι η παραβατικότητα, για την οποία μάλιστα κατά τη θητεία του στο Υπουργείο είχε άριστη συνεργασία με τον σημερινό Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό. 

“Δεν προλάβαμε να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό μας και τα πράγματα επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν χειροτερέψει τραγικά” υπογράμμισε ο βουλευτής, ο οποίος κι εξέφρασε τη βεβαιότητα για νίκη της Ν.Δ οποιαδήποτε στιγμή κι αν γίνουν οι εκλογές. 

Ο Βουλευτής έθεσε ως προτεραιότητα της ΝΔ για την πόλη των Αχαρνών την πάταξη της εγκληματικότητας, προσθέτοντας επίσης σε πολιτικό επίπεδο πως για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η μείωση της φορολογίας σε όλους τους τομείς αποτελεί πρωταρχικό στόχο και δέσμευση. 

Ο Βασίλης Κικίλιας ξεκαθάρισε επίσης για να σταματήσει όπως είπε η “σπέκουλα” και η παραπληροφόρηση πως οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είτε σε κρατικό είτε σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης που εργάζονται με γνώμονα την πρόοδο του τόπου, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του


Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας τέλος, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τόσο την Πρόεδρο Γεωργία Βλάχου όσο και τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Αχαρνών – Θρακομακεδόνων για την τιμητική πρόσκληση όσο και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Ιδού και μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου