Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Διαδηλώνουμε – Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις - την Τετάρτη 21 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών


Σ.Ε.Β.Α.
Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών
Α. Μουστακάτου 2 και πλατεία Α.γ. Νικολάου Ά όροφος, Αχαρναί,
Τ.Κ. 13674 Τηλ. 6937 898200 Fax. 210 2440517
Α.Φ.Μ. 999900807 Αριθμός Πρωτοδικείου Αθηνών 4847
E-mail: sebaharnon@yahoo.gr
www.sevaharnon.blogspot.gr
Αρ. Πρωτοκόλλου 86
Αχαρνές 09/02/2018

Διαδηλώνουμε – Βροντοφωνάζουμε
ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις
 
Συνάδελφοι επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι,
Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για μερίδιο στη “δίκαιη” ανάπτυξη, αποδείχθηκαν για μία ακόμα φορά στάχτη στα μάτια για τους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και τα λαϊκά στρώματα του τόπου μας.
Δεν έφταναν οι συνεχόμενοι αντιλαϊκοί νόμοι όλα αυτά τα χρόνια, παλιά και νέα μέτρα που έχουν δημιουργήσει ένα ασήκωτο φορτίο χρεών σε χιλιάδες από εμάς, τώρα, με το νέο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη βουλή γενικεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Εκβιάζουν ότι θα βγάλουν την οικογένειά μας στο δρόμο ακόμα και για χρέη 500 ευρώ προς το δημόσιο!!!
Τα αιτήματά μας είναι δίκαια, αφορούν την επιβίωση μας, την επιβίωση των οικογενειών μας. Απαιτούμε  εδώ και τώρα:
  1. Καμιά κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός στην πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και τα μέσα εργασίας από δάνεια που βρίσκονται στο κόκκινο. Κατάργηση των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών για χρέη στον ΟΑΕΕ.
  2. Διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων για τα χρέη προς τις τράπεζες. Κούρεμα του κεφαλαίου κατά 30% για τους εν ενεργεία αυτοαπασχολούμενους και κατά 50% για όσους έκλεισαν την επιχείρησή τους.
  3. Επαναφορά του αφορολόγητου για τους αυτοαπασχολούμενους. Ατομικό αφορολόγητο όριο στις 12.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε παιδί. Φορολογία στο πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Αύξηση της φορολογίας προοδευτικά στο 45% για το μεγάλο κεφάλαιο.
  4. Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός που να καλύπτει τις απαραίτητες λειτουργίες κάθε μικροεπιχείρησης.
  5. Αποσύνδεση των ασφαλιστικών οφειλών από την πρόσβαση σε παροχές υγείας- πρόνοιας περίθαλψης. Δωρεάν πρόσβαση για όλους τους αυτοαπασχολούμενους και τις οικογένειές τους σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου Επίδομα τοκετού και επίδομα μητρότητας (6μηνο). Αντίστοιχη μέριμνα για τους παιδικούς σταθμούς σε κάθε δήμο.
  6. Αναπλήρωση των απωλειών στις συντάξεις και κατάργηση των νέων αυξήσεων στις εισφορές Όρια συνταξιοδότησης στα 60 χρόνια για τους άντρες και στα 55 για τις γυναίκες. Σύνταξη με βάση τις καταβεβλημένες εισφορές, για όσους αυτοαπασχολούμενους έχουν συμπληρώσει συντάξιμη ηλικία, και δεν μπορούν να ρυθμίσουν τμήμα ή το σύνολο των οφειλών τους. Οριστική διαγραφή όσων οφειλών απομείνουν.
  7. Άμεση νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας. Κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν τα ωράρια λειτουργίας.
Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών


Το ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου