Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νέο πλήγμα για το Μενίδι το οριστικό λουκέτο στη ΔΟΥ Αχαρνών ...

... και η μεταφορά της (συγχώνευση) στους Αγίους Αναργύρους

“Το μόνο που μένει σταθερά στο Μενίδι είναι οι γύφτοι και τα ναρκωτικά”... Με αυτή τη φράση έφτασε στον “ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ” το πρώτο σχόλιο σχετικά με τη δυσάρεστη είδηση της κατάργησης της ΔΟΥ Αχαρνών και τη μεταφορά της στους Αγίους Αναργύρους, σύμφωνα με το σχέδιο συγχωνεύσεων που έχει εκπονήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). 

Έτσι μετά την προηγούμενη μεταφορά Τμημάτων της ΔΟΥ στην Κηφισιά και την συγχώνευση της  ΔΕΗ στους Αγίους Αναργύρους που προκάλεσαν μεγάλη ταλαιπωρία στο συναλλασσόμενο  κοινό, μια ακόμη υποβάθμιση βρίσκεται προ των πυλών. 
Μια κακή εξέλιξη, η οποία και αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους φορολογούμενους συμπολίτες , επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες κ.τ.λ., που θα είναι πλέον αναγκασμένοι να διανύουν μια διόλου ευκαταφρόνητη απόσταση προκειμένου να εξυπηρετηθούν, δεδομένου του γεγονότος ότι η συγκοινωνία δεν είναι ιδιαίτερα συχνή, για όσους δεν διαθέτουν ΙΧ. 

Το βέβαιο είναι πως οι πρώτες αντιδράσεις αναμένονται από τον συνδικαλιστικό φορέα των εργαζομένων στις ΔΟΥ καθώς το σχέδιο προβλέπει και μείωση των θέσεών τους. 

Για λεπτομέρειες σε ότι αφορά στο συνολικό σχέδιο της ΑΑΔΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου