Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μαζί Σπύρος και Μιχάλης Βρετττός στις εκλογές του 2019



Την πρόθεσή τους να συμπορευτούν στις δημοτικές εκλογές του 2019 επισημοποίησαν, το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 ο Σπύρος και ο Μιχάλης Βρεττός. 
Οι δύο άντρες συμφώνησαν, παρουσία φίλων τους, στη διάρκεια δείπνου στην ταβέρνα ΜΗΤΣΗΣ, ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους, με επικεφαλής το Σπύρο Βρεττό, με το σκεπτικό ότι η συνεργασία τους ανοίγει το δρόμο για μια ευρύτερη συσπείρωση των τοπικών δυνάμεων. Στόχος η κοινή πορεία προσώπων που εκφράζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο, με νέους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την πόλη. 
Όπως ανέφερε ο Σπύρος Βρεττός το νέο σχήμα έχει απευθύνει ενωτικό κάλεσμα που ήδη βρίσκει ανταπόκριση. Όπως εκτιμά, σύντομα θα υπάρξουν νέες προσχωρήσεις σε αυτή την προσπάθεια. «Συμφωνήσαμε να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες και να συστρατευθούμε για το καλό της πόλης. Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και έχουμε αντιληφθεί ότι τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν ενωτικά. Μόνος του δεν μπορεί να τα αντιπαλέψει κανείς», τονίζει χαρακτηριστικά.
Δείτε ποιοι ήταν στην ταβέρνα κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου