Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ο Τρίτεκνος Καραγκιόζης Πρωταγωνιστής στην εκδήλωση των Τριτέκνων…

… για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού 

 



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η 11 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια ημέρα των παιδιών όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής γιορτάζει αυτή την ημέρα με δράσεις για τα παιδιά. Έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε Δωρεάν παράσταση ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.

Ο Τρίτεκνος Καραγκιόζης διασκέδασε τα παιδιά των Τριτέκνων με την Χριστουγεννιάτικη του παράσταση. 


Η Πρόεδρος των Τριτέκνων, Μαρία Χρ. Ναυροζίδου στον σύντομο χαιρετισμό της καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους και αναφέρθηκε στη Σύμβαση για τα Δικαιώματα των παιδιών που αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως το οποίο Υιοθετήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1989 στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. Στη χώρα μας επικυρώθηκε το 1992 με τον νόμο 2101 όπου καλύπτει όλα τα δικαιώματα των παιδιών: Δικαιώματα Επιβίωσης, Ανάπτυξης, Προστασίας και Συμμετοχής . 
. Επισήμανε ότι όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως χρώματος και χώρας πρέπει να έχουν τις βασικές ελευθερίες και δικαιώματα, ποτέ μα ποτέ να μην τους στερήσουμε την παιδικότητα τους. Επίσης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό για εθελοντική αιμοδοσία αφήνοντας τους φόβους μας δίνοντας στους συνανθρώπους μας ζωή .Τέλος ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία στον όλο τον κόσμο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου