Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξ Αχαρνών και Ποντιόπουλο το νέο Αστέρι του Rising Star …

και το όνομα αυτού Γιάννης Ξανθόπουλος 

Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου
Αν δεν είδατε τον Γιάννη Ξανθόπουλο, το βράδυ της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2016, στο 1ο Live του νέου μουσικού show του AΝΤΕΝΝΑ Rising Star, σίγουρα θα μάθατε ή θα ακούσατε για εκείνον από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια ή τα social media.
Κάτι που ίσως δεν γνωρίζατε ως τώρα είναι πως ο Γιάννης δεν απασχολεί για πρώτη φορά τον “Μενιδιάτη”, αφού είναι παιδί από τον τόπο μας με ιδιαίτερη αγάπη και πάθος για τη μουσική. Ο Γιάννης είναι ποντιακής καταγωγής, μόνο 16 χρόνων και μαθητής του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών. Εμφανίζεται λοιπόν σε όλες τις εκδηλώσεις της Μουσικής Ομάδας του 7ου ΓΕΛ εντός και εκτός της πόλης μας αλλά και σε μεγάλες δημοτικές εκδηλώσεις όπως τα Ζωοδόζεια, κερδίζοντας πάντα το πιο θερμό χειροκρότημα και βάζοντας φωτιά στις καρδιές του κοινού. \
Μπορεί να είναι μόνο 16 ετών αλλά έχει ήδη τη στόφα μεγάλου καλλιτέχνη. Πάνω από όλα έχει μεγάλη αγάπη για τη μουσική και αν τον γνωρίζετε σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι που πολύ εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε. Ακόμη και στο σχολείο, στις αίθουσες, στους διαδρόμους ή στο προαύλιο θα παίζει με την κιθάρα του και θα τραγουδάει ασταμάτητα μα πάνω από όλα με πάθος.
Κάπως έτσι λοιπόν το βράδυ της Κυριακής σήκωσε τον τοίχο του Rising Star σπάζοντας κάθε ρεκόρ και συγκεντρώνοντας το αστρονομικό ποσοστό των 98% Ξεσήκωσε και σήκωσε όρθιους κριτές και κοινό, κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα της βραδιάς μα πάνω από όλα τις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών ανά την Ελλάδα που του έδωσαν τη θετική τους ψήφο.
Μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος, τον όποιο όπως δήλωσε ο Γιάννης θαυμάζει ιδιαίτερα, τον συνεχάρη προσωπικά, τον αγκάλιασε αλλά και του έκανε δώρο το καινούριο του album. Aυτή είναι μια στιγμή που σίγουρα ο Γιάννης δε θα την ξεχάσει ποτέ!
Φίλοι και συμμαθητές του λίγο μετά την εμφάνιση του κατέκλεισαν το Facebook με μηνύματα συμπαράστασης, θαυμασμού και ευχές.
Ο Γιάννης δεν κατάφερε μόνο να περάσει στην επόμενη φάση του σόου ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, δεν κατάφερε μόνο να βγάλει ασπροπρόσωπους φίλους, συμμαθητές και συμπολίτες του αλλά και σύσσωμο τον Ποντιακό ελληνισμό, ενώ... το δίχως άλλο, έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές.
Ο Γιάννης κατάφερε να κάνει περήφανους του γονείς του και την οικογένεια του και αυτό ήταν για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα που κέρδισε και με το παραπάνω. Εμείς να του ευχηθούμε από την πλευρά μας καλή συνέχεια και ότι καλύτερο. Προγνωστικά δεν κάνουμε για να μην μας πούνε ότι δεν είμαστε αμερόληπτοι και αντικειμενικοί... Πάντως ο Γιάννης είναι αστέρι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου