Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεχίζει τις χιονόμπαλλες με Κασσαβό ο Μιχάλης Βρεττός


Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Μιχάλη Βρεττού με το Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, με αφορμή τα μέτρα που έλαβε ο Δήμος για την κακοκαιρία. Στην απάντηση του Δημάρχου ΚΛΙΚ ΕΔΩ ο Μιχάλης Βρεττός ανταπάντησε τα εξής:

Με ταχύτητα φωτός, ίσως λόγω της ημέρας, έρχονται οι απαντήσεις του Δημάρχου στις ανακοινώσεις μου. Μακάρι με την ίδια ταχύτητα και μαχητικότητα να εργαζόταν κι η Διοίκηση όλο αυτό το διάστημα. Σίγουρα, θα είχε άλλη εικόνα η πόλη μας.
Για την ιστορία, να αναφέρω ότι παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων, οι άρχοντες της πόλης πιάστηκαν στον ύπνο. Χωρίς καμία οργάνωση κατάφεραν με 10 πόντους χιόνι να μείνουν οι κάτοικοι των Θρακομακεδόνων αποκλεισμένοι στα σπίτια τους. Για το αλάτι που διατέθηκε; Ούτε λόγος. Ίσα ίσα που έφτανε για το γιορτινό τραπέζι. Για τον ιδιώτη που κάνατε απευθείας ανάθεση αρκετές χιλιάδες ευρώ για τον εκχιονισμό; Έκανε βόλτα με ιδιωτικό συμβατικό όχημα το οποίο μάλιστα με δυσκολία κινούταν στο χιόνι. Όλα αυτά τα είδα με τα δικά μου μάτια γιατί βρισκόμουν επί ποδός όλο το διάστημα, ενώ εσείς απουσιάζατε στο εξωτερικό. Όπως απουσιάζετε κάθε φορά που σας χρειάζεται η πόλη. (Βλέπε πλημμύρες 2015).
Κύριε Δήμαρχε, εάν τις προτάσεις μου τις θεωρείτε περιττές, μην μπαίνετε στον κόπο ούτε να τις διαβάσετε. (η πρότασή μου)
Όσο για τη «φαγούρα» που έχει πιάσει το Δήμαρχο, όπου το αναφέρει συχνά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το ενδεχόμενο να είμαστε αντίπαλοι στις επόμενες εκλογές, τον προτρέπω να μην έχει άγχος. Δεν βιάζομαι, γιατί πολύ απλά δεν νοιάζομαι για την καρέκλα. Εξάλλου οι εκλογές αργούν. Ο κόσμος θα επιλέξει αυτόν που θέλει για Δήμαρχο. Μέχρι τότε όμως, δεν θα έχει εμένα αντίπαλο, αλλά σύσσωμη την πόλη των Αχαρνών-Θρακομακεδόνων καθώς ήδη μέχρι τώρα είναι ανεπαρκής στα καθήκοντά του.
Ας αποδείξει το αντίθετο, να πάψει η αντιπολίτευση να έχει λόγο ύπαρξης.

ΥΓ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως υποδέχονται τα χιόνια γειτονικοί μας Δήμοι. Θα ενισχύουν μάλλον, το αρχηγικό τους προφίλ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου