Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Χιονοστιβάδα η απάντηση Κασσαβού στον Μιχάλη Βρεττό


Σκληρή απάντηση εξέδωσε με αφορμή τις προτάσεις του Μιχάλη Βρεττού για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας η παράταξη του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες», καταλογίζοντας του πολιτική ένδεια και αρχηγική ανασφάλεια. Το πλήρες κείμενο της απάντησης έχει ως εξής:




Όταν η πολιτική ένδεια είναι γεγονός τότε επιστρατεύεται το παιχνίδι των αριθμών και δυστυχώς γίνονται και ολέθρια λάθη.

Με μια ανακοίνωση προφανούς πολιτικής ένδειας, Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης προσπαθεί διακαώς να ενισχύσει το αρχηγικό του προφίλ καταφεύγοντας στο παιχνίδι των αριθμών:

- Έχετε 3; Θα χρειαστούν 4.

- Έχετε 2; θα χρειαστούν 3 ίσως και 4.
Τον πληροφορούμε ο Δήμος Αχαρνών είναι σε πλήρη επιφυλακή και ότι οι ανάγκες σε αλάτι και θερμαινόμενες αίθουσες καλύπτονται και με το παραπάνω.
Η κούρσα της αρχηγικής ανασφάλειας όμως οδηγεί και σε σημαντικά σφάλματα, όπως η αναφορά στον Ξενώνα Κακοποιημένων γυναικών στον Δήμο Αχαρνών.
Η συγκεκριμένη δομή τελεί υπό ειδικό καθεστώτος γνωστοποιήσεων και προστασίας των προσωπικών δεδομένων των κακοποιημένων και κατατρεγμένων γυναικών που φιλοξενούνται.
Οι καιρικές συνθήκες που έρχονται δείχνουν να είναι δύσκολες αλλά αυτό δεν χρειάζεται να γίνει άλλοθι ώστε όλα να γίνουν βορά μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου