Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη. Όμως, στην περίπτωσή μας, συνέβαλε και στη γνωριμία δύο νέων ανθρώπων και τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας:
Χάρη στην ενασχόληση του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου και του Κώστα Χωριανόπουλου με τα κοινά γνώρισε ο πρώτος την κόρη του δεύτερου. Οι δύο άνδρες υπήρξαν την τετραετία 2011-2014 συνάδελφοι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, καθώς είχαν εκλεγεί με την παράταξη Ντούρου.
Ο Παναγιώτης συνδέθηκε με την πανέμορφη Ελένη και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό δε δίσταζαν να παραδεχθούν, απαντώντας στα φιλικά πειράγματα, ότι σύντομα θα φάμε κουφέτα.
Κι όντως τήρησαν την υπόσχεσή τους και βρέθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι, μπροστά στον Μητροπολίτη Αθηναγόρα, το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Θρακομακεδόνων για να τους ενώσει με τα δεσμά του γάμου.
Στο πλευρό τους η κουμπάρα τους Ελένη Λυμπέρη, μια γλυκύτατη κοπέλα, οι γονείς, τα αδέλφια τους και εκατοντάδες συγγενών και φίλων που γέμισαν ασφυκτικά το Ναό, αλλά και το προαύλιό του.
Η αγάπη τους φάνηκε από τον τρόπο που βίωσαν το μυστήριο, αλλά και από το σεβασμό του ενός για τον άλλο. Η νύφη αρνήθηκε κατηγορηματικά, παρά την προτροπή του εκκλησιάσματος, να πατήσει το πόδι του γαμπρού όταν ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα». Εξίσου αποφασιστική έδειξε τη στιγμή της υπογραφής, την οποία οι φωτογράφοι πραγματικά δεν πρόλαβαν να απαθανατίσουν.
Η τελετή κορυφώθηκε με την ευαγγελική περικοπή από τον «εν Κανά γάμο», ενώ λίγο πριν ο δάσκαλος Μανώλης Χαραλαμπάκης ανέγνωσε τον Απόστολο. Η συμβολή του στο μυστήριο, όπως και η παρουσία του συναδέλφου του Γιώργου Κρασονικολάκη σκόρπισε συγκίνηση γιατί θύμισε την ιστορική χορεία των δασκάλων της πόλης στην οποία ανήκε και ο αείμνηστος πατέρας του Παναγιώτη Σπυρίδων Αναγνωστόπουλος που έβλεπε από τα ουράνια το γάμο.
Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι δέχθηκε, στο προαύλιο του Ιερού Ναού, τα συγχαρητήρια και τις ευχές των προσκεκλημένων, ανάμεσα στους οποίος διακρίναμε το Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Ρούσσα, τους πρώην Δημάρχους Σωτήρη Ντούρο και Θέμη Οικονόμου, τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χάρη Δαμάσκο, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο, τους συναδέλφους του γαμπρού δημοτικούς συμβούλους Σπύρο Βρεττό, Αναστάσιο Χίο, Ελένη Σαχσανίδου, αλλά και πρώην Δημοτικούς Συμβούλους όπως οι Γιώργος Πετάκος, Γιάννης Καλάργαλης, Ελένη Ελευθεράκου, Θανάσης Φυτάς κά.
(Αν τυχόν παραλείψαμε κάποιον θα επανορθώσουμε στο αναλυτικό φωτορεπορτάζ που θα ακολουθήσει.)
Προς το παρόν δείτε φωτό από την τελετή:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου