Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Kαρφιά Βρεττού στο Ντούρο, σε μεγάλη συγκέντρωση

ΕΠΑΝΩ, ο Σπύρος Βρεττός στο βήμα και ΚΑΤΩ, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του

Τη ρήξη με το παρελθόν του στην παράταξη του Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου ανέδειξε στην παρουσίαση της παράταξής του ΑχαρνΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρεττός. 
Στην κατάμεστη, από τουλάχιστον 600 άτομα αίθουσα της Λεωφόρου Πάρνηθας, χρησιμοποίησε, το βράδυ της Κυριακής, 23 Φεβρουαρίου, σκληρές εκφράσεις, αλλά και υπαινιγμούς σε βάρος του Δημάρχου. Αποκάλεσε σάπιο το σύστημα διοίκησης της σημερινής διοίκησης του Δήμου και «κάρφωσε» προσωπικά το Δήμαρχο που έχει σπουδάσει στην Ιταλία, αναφέροντας ότι ο ίδιος, είχε διαβεβαιώσει πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τον πατέρα του ότι θα σπουδάσει στην Ελλάδα. Το κορυφαίο καρφί του ήταν η επισήμανση ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής. 

Όμως εκεί που σίγουρα θα ξεσπάσει καβγάς με το Δήμαρχο είναι το επιχείρημα ότι χάρη στις προσπάθειές του ο Δήμος εξασφάλισε 39 εκατ. ευρώ για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου. Ειδικότερα ο Σπύρος Βρεττός υποστήριξε ότι όταν, στις αρχές του 2013, ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου, βρήκε στο γραφείο του έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθεί όπως όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας. Πρόσθεσε ακόμα ότι χάρη στη διεκδίκηση και την προσπάθεια την οποία ο ίδιος, προσωπικά, κατέβαλε, στο τέλος εξασφαλίστηκε το παραπάνω ποσόν για την κάλυψη των υποχρεώσεων του Δήμου. 
Ως προς τις προτεραιότητές του, στο Δήμο, ο Σπύρος Βρεττός ανέφερε ότι θα δώσει έμφαση στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, με σκοπό να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στο δημότη, στην στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, στην τουριστική αξιοποίηση της Πάρνηθας και των αρχαιολογικών χώρων και στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και κυρίως στην μετατροπή του κτήματος της Αμυγδαλέζας σε θεματικό πάρκο αναψυχής. Κατά τα άλλα η ομιλία του απευθύνθηκε στο συναίσθημα του ακροατηρίου, με διαβεβαιώσεις ότι είναι αποφασισμένος να παλέψει για το αύριο της πόλης κι έκλεισε με τη δέσμευση ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των δημοτών, τους οποίους ευχαρίστησε, από καρδιάς, για το δυναμικό τους παρών στη συγκέντρωσή του. 
Ακολούθησε η παρουσίαση των υποφηφίων του συνδυασμού του, με πυρήνα τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους, Βασίλη Λαζάρου, Θεόδωρο Χαραλαμπίδη, Σταύρο Κοπαλά και Γιάννη Μίχα.
Δείτε το Video της ομιλίας του:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου