Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Παρών στις εκλογές, δηλώνει ο Θέμης

Ο πρώην Δήμαρχος Θρακ/δόνων
Θέμης Οικονόμου
Προαναγγελία καθόδου του στις Δημοτικές εκλογές του Μάη αποτελεί η επιστολή του πρώην Δημάρχου Θρακομακεδόνων Θέμη Οικονόμου, με την οποία διαπιστώνει ότι την περασμένη τετραετία δεν έγινε έργο στην πόλη, από την απερχόμενη δημοτική αρχή. 
Αναφορικά με τις επιλογές του ο Θέμης δεν ανοίγει, ακόμα, τα χαρτιά του, ωστόσο κάνει λόγο για μια Ένωση Δυνάμεων όλων όσων νοιάζονται για τους Θρακομακεδόνες, αποβλέποντας, προφανώς, σε μια συνεργασία της παράταξής του με κάποια άλλη, την οποία εμπιστεύεται ως προς τους προγραμματικούς της στόχους και τη φερεγγυότητα του αυτοδιοικητικού της προσωπικού. 
Το πλήρες κείμενο της παρέμβασής του έχει ως εξής: 

1. Οι Θρακομακεδόνες στη θέση που τους αξίζει. Στην Πρώτη!
2.- Να κρατήσουμε «ζωντανό» το Όραμα για τους Θρακομακεδόνες 

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπολίτες,
Σε μια περίοδο που η ποιότητα ζωής και οι επιτακτικές ανάγκες όλων μας δημιουργούν ασφυξία σε κάθε πολίτη, κανένας δε δικαιούται να μένει απαθής.
Στον τόπο μας οι «νέο-υποβαθμισμένες» πλέον συνοικίες των Θρακομακεδόνων γνώρισαν την αδιαφορία της νέας Καλλικρατικής Αρχής τα τελευταία τρία χρόνια. 
Μια εγκατάλειψη που αν συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια, οι κόποι μιας ζωής και οι περιουσίες μας θα πάνε χαμένες.
Έργα υποδομής στον τόπο μας, στους Θρακομακεδόνες έχουν να γίνουν από την τελευταία τετραετία 2006 – 2010 της αυτόνομης Δημοτικής Αρχής, στην οποία είχα την τιμή να διοικώ ως Δήμαρχος Θρακομακεδόνων. Ευτυχώς που στις δύο θητείες, που με τιμήσατε με την ψήφο σας, κάναμε με τους συνεργάτες μου έργα που έμειναν. Και ήταν τα τελευταία, μαζί με την αυτονομία του δήμου μας. 
Σήμερα θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες των Θρακομακεδόνων, σε όλους όσοι αγαπούν και νοιάζονται για τον τόπο μας, να συνταχθούμε όλοι μαζί στην προσπάθεια, να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να προσδώσουμε την προστιθέμενη αξία που του αξίζει. Να γίνουν οι Θρακομακεδόνες αντάξιοι των προσδοκιών όλων των πολιτών. 
Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι ίσως οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους Θρακομακεδόνες. Δυστυχώς για τους Θρακομακεδόνες ο Καλλικράτης ήρθε για να μείνει… Η επιλογή μας στις δημοτικές εκλογές πρέπει να αποτελέσει πεδίο άσκησης Τοπικής υπευθυνότητας και όχι κομματικής επιβεβαίωσης. 
Πρέπει να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν και να επιβάλλουμε αδιαπραγμάτευτα τις απαιτήσεις μας από τη νέα δημοτική αρχή. Φτάνει πια, η απαξίωση των Θρακομακεδόνων. 
Οφείλουμε να παρέμβουμε δυναμικά σε κάθε απόφαση που ακυρώνει την ανάπτυξη και υπονομεύει το μέλλον του τόπου μας. 
Απαιτείται ωριμότητα και σκέψη στην επιλογή των προσώπων που θα μας εκπροσωπήσουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, για να επανακτήσουν οι Θρακομακεδόνες την εξέχουσα θέση που είχαν και δικαιούνται να έχουν. 
Αυτή είναι η ευθύνη όλων μας. Μέσα από μια ένωση δυνάμεων, όλων όσων νοιάζονται για τους Θρακομακεδόνες ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη κοινωνική συναίνεση, να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για το Όραμα μας, για τους Θρακομακεδόνες. 
Απευθύνομαι από καρδιάς σε όλους εσάς που μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Σε σας, που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, να δηλώσουμε ενεργά παρόντες και να υπηρετήσουμε τον κοινό μας σκοπό. Να κρατήσουμε ψηλά τους Θρακομακεδόνες! Τη μάχη θα τη δώσουμε Μαζί! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Θέμης Οικονόμου
Φαρμακοποιός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου