Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φεύγει απογοητευμένος ο Μπουζιάνης

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ
Αποσύρεται από τα κοινά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, Νίκος Μπουζιάνης. Ο γιατρός δηλώνει απογοητευμένος από την εμπειρία που αποκόμισε τα τριάμιση προηγούμενα χρόνια, επισημαίνοντας ότι κάποιοι επιφυλάσσουν προνομιακό ρόλο στον εαυτό τους και θέλουν τους υπόλοιπους για να εκτελούν εντολές. Προσθέτει ακόμα ότι αυτό που τον ενόχλησε, ιδιαίτερα, ήταν το κλίμα σκληρής αντιπαράθεσης στα αυτοδιοικητικά πράγματα, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δική του φιλοσοφία ότι οι εκλογές είναι, πάνω απ’ όλα γιορτή. 
Κάνοντας, πάντως, τον απολογισμό του πιστεύει ότι άξιζε τον κόπο η ενασχόλησή του με τα δημοτικά, γιατί, όπως λέει, του δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει, δημόσια, κάποιες απόψεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τοποθέτησή του για την αποδιοργάνωση του συστήματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Κατηγορηματικός είναι ότι η αποστασιοποίησή του από την παράταξη του Σωτήρη Ντούρου δεν σχετίζεται με την υποψηφιότητα της κουνιάδας του στο συνδυασμό του Σπύρου Βρεττού. «Ο καθένας εκφράζει τον εαυτό του», λέει και υπενθυμίζει ότι στις προηγούμενες εκλογές ο ίδιος κι ο αδελφός του ήταν υποψήφιοι σε αντίπαλους συνδυασμούς. 
Ούτε διστάζει να απαντήσει για την αποζημίωση, που καταβλήθηκε από το Δήμο Αχαρνών, στην οικογένεια της γυναίκας του, για απαλλοτρίωση ακινήτου. «Αφορά την οικογένεια της γυναίκας μου κι όχι εμένα. Ήταν μια απόλυτα νόμιμη πράξη, που διευθετήθηκε μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία. Χαρακτηριστικά σας λέω ότι όχι μόνο δεν ευνοήθηκαν, αλλά πληρώθηκαν από τους τελευταίους», τονίζει χαρακτηριστικά. 
Το βέβαιο είναι ότι ο γιατρός έβαλε τη δική του σφραγίδα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ασκώντας τα καθήκοντα του Προέδρου με ευπρέπεια, σοβαρότητα, ευγένεια, αμεροληψία και σεβασμό στους θεσμούς. 
Και θα μπορούσε να αφήσει εποχή, αν του επέτρεπαν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις… 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου