Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κοινός πλαστογράφος ο Ντούρος

Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, ο Γιάννης Κασσαβός απέδειξε με στοιχεία την ανεπάρκεια του απερχόμενου Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου. 
Ανέφερε ότι Δήμοι με πολύ μικρότερο πληθυσμό από τις Αχαρνές πέτυχαν σημαντικές χρηματοδοτήσεις έργων, όπως ο Δήμος Κορωπίου, που έλαβε, συνολικά 2.753 ευρώ ανά κάτοικο, ο Δήμος Παιανίας 5583 ευρώ ανά κάτοικο, ενώ ο Δήμος Αχαρνών μόλις 7 ευρώ ανά άτομο!!! 
Τα στοιχεία αυτά τύπωσε στο παρακάτω φυλλάδιο, στο οποίο απλά επαναλάμβανε αυτά που είχε δημοισίως πει στην προεκλογική ομιλία.
Η έκδοση και η διανομή του φυλλαδίου προκάλεσε πανικό στο Σωτήρη Ντούρο, ο οποίος έκανε το απίστευτο: Τύπωσε και διένειμε το παρακάτω φυλλάδιο με το λογότυπο της παράταξης του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού , με το οποίο, υποτίθεται, ότι ο Περιφερειάρχης συμφωνεί με τον ισχυρισμό του Ντούρου ότι έχει πετύχει χρηματοδοτήσεις 32 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια.
Η συνέχεια αποτελεί κόλαφο για τον ανυπόληπτο Σωτήρη Ντούρο. Ο Γιάννης Κασσαβός απέστειλε στην παράταξη του Περιφερειάρχη το παρακάτω έγγραφο, με τον οποίο τον ρωτά αν είναι αυθεντικό το έντυπο που μοιράζει ο Ντούρος. 
Η απάντηση; Πραγματική ξεφτίλα για τον άνθρωπο που διοικεί το Δήμο Αχαρνών και προσπαθεί να εξαπατήσει,  τους συντοπίτες του, πλαστογραφώντας έντυπα. "Το έντυπο που μας αποστείλατε και φέρει το λογότυπο της παράταξής μας είναι πλαστό. Τα έργα της Περιφέρειας Αττικής στην περιοχή των Αχαρνών καθώς και τα ποσά των προϋπολογισμών τους αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα της παράταξης www.gsgouros.gr"σημειώνει το Γραφείο Τύπου της παράταξης του Περιφερειάρχη...
Με απλά λόγια ο Δήμαρχος που το μοιράζει είναι ένας κοινός πλαστογράφος...
Ιδού η απάντηση του Περιφερειάρχη...
Σε άλλη χώρα μια τέτοια αποκάλυψη θα προκαλούσε, αυτομάτως, την παραίτηση του δημοσίου προσώπου που υπέπεσε σε ένα τέτοιο ανήθικο ατόπημα. 
Εδώ, απλά ο Ντούρος θα θεωρήσει το φτύσιμο σαν απλή ψιχάλα... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου