Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τα πήρε στο κρανίο η Μπράχου με Ντούρο

Δεν χρειάζονται περιττά σχόλια. Η έκφραση του προσώπου  της Αναστασίας Μπράχου τα λέει όλα! 
Η Αναστασία Μπράχουν έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου, λίγο καθυστερημένη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων καθώς εκτός από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Στροφή 180 μοιρών» είναι και παιδίατρος. Κατά τα λοιπά πάντως, έδειχνε ευδιάθετη. 
Θέλησε μάλιστα, να ευχηθεί «Καλό έργο» στους Γιάννης Κασσαβό και Θανάση Κατσιγιάννη, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι γνώστες των τοπικών ζητημάτων κι αν θέλουν, μπορούν να προσφέρουν πολλά στο τόπο. 
Λίγο αργότερα όμως δεν άντεξε και φώναξε «φτάνει πια!» 
Τι δεν άντεξε; Τι άλλο; Την εκτός τόπου και χρόνου τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου, που για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν είχε συναντηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του, με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Θεόδωρο Αμπατζόγλου για το θέμα της παραχώρησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, άρχισε με το γνωστό ενίοτε ειρωνικό ύφος του, να διηγείται πως συνάντησε τυχαία τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κάποια φορά μαζί με τον κουμπάρο του εν πτήσει για τη Ρώμη και… 
Και… μην το ψάχνετε! Δεν υπήρξε συνέχεια της αφήγησης του, γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή η Αναστασία Μπράχου τον διέκοψε βίαια, αναφωνώντας το «Φτάνει πια! Δεν μας ενδιαφέρουν τα ταξίδια στη Ρώμη με τον κουμπάρο σας…» προκαλώντας μάλιστα, την κατανόηση μεγάλης μερίδας του κοινού αλλά και εκπροσώπων του τοπικού Τύπου για τον αυθόρμητο θυμό της. Αυτά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου