Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

100 παθιασμένα φωτογραφικά κλικ…

...… από 25 μαθητές του Τμήματος Καλλιτεχνικής Φωτογραφία της ΔΗΚΕΑ

Ο σπουδαίος μας ζωγράφος Χρήστος Τσεβάς, ανάμεσα στον δάσκαλο φωτογραφίας Γιώργο Συρσίρη και στην Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ, Μαρία Ναυροζίδου

































Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βραδιά των εγκαινίων και από τα έργα των μαθητών του Γιώργου Συρσίρη 
100 υπέροχες φωτογραφίες, γεμάτες εικόνες, πρόσωπα, σημεία, τοπία, σκέψεις, στιγμές αναμνήσεις και συναισθήματα, περιλαμβάνει η Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας της ΔΗΚΕΑ, που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοιχτή ως το Σάββατο 13. 
Την επιμέλεια της Έκθεσης έχει ο δάσκαλος του Τμήματος Φωτογραφίας Γιώργος Συρσίρης, και σε αυτήν συμμετέχουν 25 μέλη του Τμήματος που φωτογράφισαν με μεράκι και πάθος, ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που δημιουργήθηκε τη χρονιά 2014-2015 στο πλαίσιο των μαθημάτων. 
Στόχος ήταν, ο κάθε φωτογράφος να καταθέσει την προσωπική του άποψη και ματιά, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. 
Τα αποτελέσματα είναι οφθαλμοφανή και ο θαυμασμός όλων εκείνων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εγκαινίων ήταν έκδηλος.
 Ανάμεσα στους επισκέπτες που έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον δάσκαλο Γιώργο Συρσίρη και τους μαθητές του, ήταν ο Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέργιος Πεδιαδίτης και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Θανάσης Κατσιγιάννης, ο σπουδαίος συντοπίτης μας ζωγράφος Χρήστος Τσεβάς, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Φορέα για την Ανάδειξη του Αρχαίου θεάτρου Αχαρνών «Επισκήνιον» Μαρία Μίχα, η Πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών Ειρήνη Μπαϊρακτάρη, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων του Δήμου Αχαρνών και πλήθος κόσμου. 
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος τόνισε, ότι το Καλλιτεχνικό Τμήμα Φωτογραφίας της ΔΗΚΕΑ, μπορεί να προσφέρει πολλά στην πόλη των Αχαρνών, καθώς ο φωτογραφικός φακός του δασκάλου και των μαθητών του, έχουν ήδη αποτυπώσει πολλά σημεία του τόπου έχοντας δώσει, δείγματα γραφής. 
Ο Γιάννης Κασσαβός επεσήμανε, πως πρόθεσή του είναι το Τμήμα να στηριχτεί ολόπλευρα από τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να συνεχιστεί η αξιοθαύμαστη δουλειά, εντός και γιατί όχι, κι εκτός των συνόρων της πόλης των Αχαρνών, με τη συμμετοχή του σε σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς. 
Πράγματι, η δουλεία που γίνεται είναι εξαιρετική και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε την Έκθεση για να διαπιστώσετε δια γυμνού οφθαλμού, πως… αξίζει τον κόπο. 
Η Έκθεση φιλοξενείται, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών , Φιλαδελφείας 87 , Αχαρνές. 
Διάρκεια έκθεσης : 7-13 Ιουνίου 2015. Ώρες : 18:30 – 21: 30
Ιδού και τα ονόματα των φωτογράφων που εκθέτουν έργα τους 
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως την Τρίτη 9/6/2015 στις 20:30 στο πλαίσιο της Έκθεσης φωτογραφίας ο Πρεσβυτέρος Π. Μιχαήλ Κωνσταντινίδης του ιερού ναού Αγ. Νικολάου Αχαρνών http://www.pmkfotos.com/ θα κάνει παρουσίαση της φωτογραφικής του δουλείας. Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείο Αχαρνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου