Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έφυγε η Αλεξάνδρα η μεγάλη συντοπίτισσα τραγουδίστρια …


Ξέραμε την σπουδαία και ξεχωριστή ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα (Αλέκα Κυριακάκη) η οποία συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς. Αυτό που δεν γνωρίζαμε κι έγινε γνωστό μέσα από δύο λόγια της Προέδρου του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ Μαρίας Μίχα στη σελίδα της στο face book, είναι πως η Αλεξάνδρα έζησε τα μαθητικά της χρόνια κι έμεινε ως το θάνατό της, στο Μενίδι. 
«Έφυγε η Αλεξάνδρα, ( Αλέκα Κυριακάκη) η μεγάλη συντοπίτισσα τραγουδίστρια, και για μερικά χρόνια συμμαθήτρια....Καλό ταξίδι!» έγραψε η Μαρία Μίχα στον τοίχο της ανεβάζοντας κι ένα εξαίσιο αφιέρωμα το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο. 
Πατήστε  ΚΛΙΚ ΕΔΩ γιατί... αξίζει τον κόπο. 
Η πληροφορία πως η σπουδαία ερμηνεύτρια ζούσε στην πόλη μας, αλλά και το ηθικό χρέος να γράψουμε δυο λόγια για κείνη, μας οδήγησε και πάλι στη Μαρία Μίχα, η οποία μας ενημέρωσε πως… 
«Η Αλεξάνδρα φοίτησε στο Γυμνάσιο Αχαρνών κι έμεινε μέχρι το θάνατό της στη Χαραυγή , στις Αχαρνές.» Στο σχολείο οι συμμαθητές της ήξεραν ως Αλέκα Κυριακάκη. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουλίου, (χωρίς μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ώρα και την τοποθεσία…)


Στο FB, επίσης της Μαρίας Μίχα, αλιεύσαμε ένα ακόμη αφιέρωμα με τίτλο "Ένα καράβι τσακισμένο" το οποίο της κοινοποίησε στον τοίχο της, η κοινή διαδικτυακή μας φίλη Ελένη Μαργέτη το οποίο αξίζει να δείτε: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ιδού και μερικές ξεχωριστές ερμηνείες  της Αλεξάνδρας

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλο σου ταξιδι αγαπημενη μας συντοπιτισσα!

Δημοσίευση σχολίου