Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μπαλωθιές για το κρητικάκι της ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑΣ στο ΙΑΣΩ

ΕΠΑΝΩ ο Γιώργος Ζαφειράκης κρατάει στην αγκαλιά του το βαφτιστήρι του Ηλία Κορμανιώτη και  ΚΑΤΩ με τις χαριτωμένες κόρες του στη βάφτιση του Ηλία
Με μπαλωθιές ετοιμάστηκε να γιορτάσει τη γέννηση του τρίτου παιδιού του, στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ , το απόγευμα της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου 2015, ο εκ των συνιδιοκτητών της ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑΣ Γιώργος Ζαφειράκης. 


Όμως συγκρατήθηκε από τους ψυχραιμότερους κι αποφάσισε να τις αναβάλει για ευθετότερο χρόνο.
Η χαρά του Γιώργου είναι μεγάλη, γιατί παρά την αδυναμία που έχει στις δύο τρισχαριτωμένες θυγατέρες του, το τρίτο παιδί είναι άρρεν κι ως γνωστόν, ο άντρας χρειάζεται ένα γιο για να …ευχαριστιέται τσακωμούς . Άλλωστε, το έχει αναλύσει ο μέγας Τόλης Βοσκόπουλος κι αποτελεί, πλέον, αξίωμα η φράση του ότι «έτσι είναι τα αρσενικά, τσακώνονται μεταξύ τους». 
Τώρα, όπως είναι φυσικό, όλοι ασχολούνται με την κρητική ανατροφή του νέου κρητικόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος των Κρητών Μανόλης Μανιδάκης το έχει ήδη εντάξει στο χορευτικό του Συλλόγου για να μάθει πεντοζάλη, ενώ ήδη γράφτηκε και στο τμήμα εκμάθησης κρητικής λύρας. 
Όσον αφορά τα ενδυματολογικά έχουν αποφασίσει να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη κι αντί για τα καθιερωμένα κουστουμάκια έχουν παραγγείλει μαύρα πουκάμισα, βράκες και στιβάλια. Εξάλλου, μεγάλος προβληματισμός έχει προκύψει για τον τύπο του αυτοκινήτου στο οποίο θα μάθει οδήγηση το κρητικάκι κι αναζητούνται στην Κρήτη πεπειραμένοι οδηγοί NAVARA που θα το εκπαιδεύσουν πως να ξεφεύγει από τα μπλόκα των ΕΚΑΜ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Για την πατροπαράδοτη εκπαίδευση στα όπλα ήδη έχουν καταλήξει κι ο μικρός, μόλις περπατήσει, θα πάρει στο Οροπέδιο τη βασική εκπαίδευση στα ελαφρά όπλα. Εν συνεχεία θα μετεκπαιδευτεί στο Κέντρο βαρέων όπλων, στα Ανώγεια, απ’ όπου θα αποφοιτήσει με εξειδίκευση στο Καλάζνικοφ και στους όλμους ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Εξυπακούεται ότι, εκτός από τις κάθε είδους σπουδές του, το κρητικάκι θα κάνει το …μεταπτυχιακό του στην ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ, όπου θα σπουδάσει την τέχνη του δίσκου. 
Η εστίαση αποτελεί οικογενειακή παράδοση κι επιπλέον, όπως λέει κι ο πατέρας του, το Πανεπιστήμιο της ζωής είναι εκείνο που διαπαιδαγωγεί τον άνθρωπο και του ανοίγει δρόμους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου