Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φόβος και τρόμος από Συμμορία ανήλικων Τσιγγάνων στο «Λουτρό» Μενιδίου

Φωτό Αρχείου 
Σοβαρές καταγγελίες από ιδιοκτήτες εργοστασίων, εργαζόμενους σε αυτά και διερχόμενους οδηγούς δέχθηκε ο "ΜΕΝΙΔΑΤΗΣ" για τη δράση συμμορίας ανήλικων τσιγγάνων, που δρουν ανεξέλεγκτα στην βιομηχανική ζώνη της συνοικίας «Λουτρό» του Δήμου Αχαρνών.
Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες εκτός του γεγονότος ότι τα εργοστάσια που λειτουργούν στη συγκεκριμένη βιομηχανική ζώνη, δέχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σοβαρές παραβιάσεις με κλοπές στους εξωτερικούς χώρους, το μεγάλο πρόβλημα που έχουν ν' αντιμετωπίσουν είναι αυτό, με τους διερχόμενους φορτηγατζήδες – προμηθευτές.
Πιο συγκεκριμένα, οδηγοί με προορισμό  τα εργοστάσια δέχονται καθημερινές επιθέσεις από ανήλικα τσιγγανόπουλα 13 – 15 ετών, εκ των οποίων αρχικά κάποιο πέφτει στις ρόδες τους, προκειμένου να αναγκαστούν ν’ ακινητοποιηθούν κι εν συνεχεία τουλάχιστον 5 ανήλικοι εφορμούν και ληστεύουν τους οδηγούς.
Κι ενώ οι ενοικιαστές – ιδιοκτήτες των εργοστασίων δηλώνουν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τη συνοικία, εν καιρώ κρίσης, στερώντας το Δήμο Αχαρνών από ένα σοβαρό αντισταθμιστικό έσοδο, αλλά και δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις ανεργίας, η αστυνομία, σύμφωνα πάντα με τις καταγγέλλοντες, δείχνει να μην κατανοεί τη σοβαρότητα του ζητήματος.
Στις επίσημες καταγγελίες των ιδιοκτητών, των εργοστασίων,  η απάντηση των Αστυνομικών Αρχών είναι, ότι  αδυνατούν να συλλάβουν ανηλίκους αλλά, κι ότι τα Αναμορφωτήρια,  δεν μπορούν να είναι σε θέση να δεχθούν  τσιγγανόπουλα, για το λόγο ότι είναι,  αμόρφωτα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου