Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μενίδι

Την ημέρα που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρουσίαζε το σχέδιο της Ελληνικής κυβέρνησης για την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, μετά από μια μακρά και δύσκολη περίοδο διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους δανειστές και το κλείσιμο της αξιολόγησης, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κ. Μητσοτάκης θέλησε για αντιπερισπασμό με την επίσκεψη του στο πολύπαθο κοινωνικά και οικονομικά Δήμο Αχαρνών και τους συμπολίτες μας να επαναφέρει τις πρώιμες μνήμες του κοινωνικά άδικου, ανάλγητου και καταστροφικού πολιτικού αφηγήματος του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ, που υπηρέτησε ως βουλευτής και υπουργός.  
Στον υπερχρεωμένο Δήμο Αχαρνών με τις ανύπαρκτες υποδομές σε αντιπλημμυρικά και οδικά έργα (πνίγεται σε κάθε βροχή), τις πολλές υπερτοπικές χρήσεις χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη για τους κατοίκους, την απίστευτη ανεργία, το ανύπαρκτο πράσινο και τα αμέτρητα προβλήματα στα σχολεία, τις συγκοινωνίες, την ασφάλεια των πολιτών και τον πολιτισμό διάλεξε για να ξαναπροτείνει τις πολιτικές μου μας έφεραν έως εδώ.    
Θυμίζουμε στον κ. Μητσοτάκη και τους βουλευτές που τον συνόδευαν ότι, οι πολίτες των Αχαρνών βιώνοντας στο πετσί τους την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που εκφράζει ο ίδιος αταλάντευτα, γύρισαν την πλάτη στην ΝΔ κατά τις εθνικές εκλογές του Σεπτέμβρη, δίνοντας στο ΣΥΡΙΖΑ ένα ευρύ ποσοστό της τάξεως του 44% με διαφορά πάνω από 25% με την ΝΔ.  
Βεβαιώνουμε λοιπόν, τον πρόεδρος της ΝΔ ότι o κόσμος της εργασίας και του μόχθου, όπως είναι αυτός του Δήμου Αχαρνών, έχει και νου και μνήμη, είναι ακριβοδίκαιος στις επιλογές του και έτοιμος να τις επαναλάβει όποτε κληθεί εντός των δημοκρατικών πλαισίων που ορίζει το Σύνταγμα της Χώρας μας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου