Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεχείς διακοπές νερού από σάπιο αγωγό της ΕΥΔΑΠ στη Λεωφόρο Αθηνών (Δημοκρατίας)

Ακόμα μια βλάβη στο κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ στην Λεωφόρο Δημοκρατίας. Η ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι είναι καθημερινή και ζητούν την αντικατάστασή του
Για πολλοστή φορά έμειναν χωρίς νερό, την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016, οι καταναλωτές της ΕΥΔΑΠ που μένουν στη διασταύρωση της οδού Δημοκρατίας με τη Μπόσδα, στο ύψος του ΣΚΑ. Η επισκευή της βλάβης ξεκίνησε στις 8 το πρωί και χρειάστηκαν περίπου δώδεκα ώρες για να αποκατασταθεί.
Είναι να απορεί κανείς, με τα χάλια του δικτύου, στην Λεωφ. Αθηνών (Δημοκρατίας), από το ύψος του Ηρώου έως τις γέφυρες του ΣΚΑ. Παρόλο που εδώ και έξη χρόνια οι βλάβες στον κεντρικό αγωγό είναι συνεχόμενες, δεν λένε να τον αντικαταστήσουν. Ακόμα και κατά την διάρκεια της επισκευής, σπάει εκ νέου σε κοντινό σημείο και πάλι απ' την αρχή. Έτσι, ενώ αρχικά η βλάβη φαίνεται μικρή, στη συνέχεια επεκτείνεται με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά να περιμένουν με τις ώρες να επανέλθει το νερό. 
«Τι να πούμε και που να διαμαρτυρηθούμε, όταν κατ’ επανάληψη, ζητήθηκε η αντικατάσταση του αγωγού μεταφοράς ύδατός από το Ηρώον έως την της γέφυρες του ΣΚΑ Αχαρνών. Ακόμη το περιμένουμε. Αλήθεια που θα πάει αυτή η κατάσταση; Η ΕΥΔΑΠ ακούει;» λένε οι κάτοικοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου