Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Mixcoco: Το μαγαζί που θα ζήλευε η Κοκό Σανέλ τώρα και στην πόλη μας!

Η Mixcoco είναι μια εταιρία υψηλών προδιαγραφών με επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής σε απεριόριστη ποικιλία. Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει ήδη αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό που δηλώνει πως δεν θα άλλαζε με τίποτα τα προϊόντα της.

Λογικά έχετε ήδη ενημερωθεί για το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του καταστήματος της Μixcoco σε κεντρικό σημείο της πόλη μας, αλλά ο Μενιδιάτης -μετά και από τα δεκάδες αιτήματα των αναγνωστών του- δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει άπαντες για τα συγκλονιστικά νέα!

Το νέο κατάστημα της Mixcoco στην πόλη μας έρχεται να μας συστήσει τα ασυναγώνιστα προϊόντα της εταιρίας και να κάνει απόλυτα προσιτή σε όλους μας την εμπειρία μιας περιποίησης με επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής.




Μανό για ημιμόνιμο, για gel-επιμύκηνση, με εφέ -και πολλά ακόμη- σε πραγματικά απεριόριστες αποχρώσεις. Λίμες και ειδικά εξαρτήματα και σύνεργα, αλλά και επαγγελματικά μηχανήματα για κάθε πτυχή του μανικιούρ και του πεντικιούρ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αποτελούν λίγα μόνο από όσα σας περιμένουν από τη Mixcoco... 

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μην απογοητευτείτε προτού επισκεφθείτε το κατάστημα της Μixcoco. Δεν είναι υπερβολή πως η Mixcoco πραγματοποιεί κάθε φαντασίωση και επιθυμία γύρω από τα νύχια σας.



Η υπεύθυνη του καταστήματος Ρία Ελευθεράκου σας περιμένει σε έναν άνετο και ζεστό χώρο και είναι πάντα έτοιμη να προτείνει ιδέες και λύσεις, και να μοιραστεί μαζί σας τα μικρά μυστικά του επαγγέλματος, ώστε να είστε σίγουροι πως κάνατε την καλύτερη επιλογή.




Τα προϊόντα της Mixcoco είναι επαναστατικά και απαραίτητα για κάθε επαγγελματία και κέντρο αισθητικής και ονυχοπλαστικής. Αλλά μην ανησυχείτε... Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να απολαύσετε την προσιτή πολυτέλεια της περιποίησης των νυχιών σας! Τα προϊόντα διατίθενται προς λιανική ή χονδρική πώληση σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Και αν νομίζετε πως η εταιρία απευθύνεται αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα... Σύμφωνα με φήμες, όλο και περισσότεροι κύριοι κάθε ηλικίας δεν εμπιστεύονται άλλα προϊόντα πέρα από της Mixcoco για τις κυρίες αλλά και... τους ίδιους! Γιατί η περιποίηση με Mixcoco είναι υπόθεση όλων μας ανεξαρτήτως φύλου!

Το κατάστημα βρίσκεται καθημερινά κοντά σας, σε πολύ κεντρικό σημείο σε έναν από του μεγαλύτερους δρόμους της πόλης: Αριστοτέλους 100! Ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις ασυναγώνιστες τιμές αλλά και τις προσφορές του καταστήματος Mixcoco στο Μενίδι στα τηλέφωνα: 6948 252452(Vodafone) 6984 733690(Whats Up) και στην επίσημη και συνεχώς ενημερωμένη σελίδα του καταστήματος στο Facebook: Mixcoco Greece Acharnes

Ομορφιά, μόδα, άψογο αποτέλεσμα, ποιότητα και τιμή μόνο στη Mixcoco! Μην περιμένετε άλλο!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου