Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξώδικο Ντούρου σε Μπουζιάνη

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ
Απογοητευμένος από τα κοινά δήλωσε στον ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ στις 8 Απριλίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Μπουζιάνης ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δυόμιση μήνες μετά ο απερχόμενος Δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος τον εγκαλεί ότι «εξ αρχής έδειξε φαινόμενα πλημμελούς ενασχόλησης προκαλώντας αρνητικά σχόλια συναδέλφων από όλες τις παρατάξεις, με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα κατά το οποίο ο Πρόεδρος απέχει συστηματικά των υποχρεώσεων του». 
Επέλεξε μάλιστα να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του με εξώδικο, το οποίο απέστειλε σε όλα τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. 
Ιδού το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Δελτίο τύπου
«Εξώδικη διαμαρτυρία του Δημάρχου κ. Ντούρου προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μπουζιάνη 
για να εκτελέσει τα καθήκοντα του.»

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, ακόμα και σήμερα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μάη ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του με πλήρες αίσθημα ευθύνης προς τον Αχαρναικό λαό.
Η λειτουργία του Δήμου δεν σταματά σε κανέναν τομέα και ως προς αυτή την υποχρέωση δεν αποτελεί κανένας εξαίρεση. Με αυτό το δεδομένο ο Δήμαρχος Αχαρνών απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρία προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιο κ. Νίκο Μπουζιάνη, ο οποίος με διάφορες προφάσεις δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της θέσης του, η οποία πέραν της σημαντικότητάς της, είναι εξόχως τιμητική.
Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι ο κ. Νίκος Μπουζιάνης επιθυμούσε διακαώς την εν λόγω θέση εξ’ αρχής έδειξε φαινόμενα πλημμελούς ενασχόλησης προκαλώντας αρνητικά σχόλια συναδέλφων από όλες τις παρατάξεις. Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Μπουζιάνη το Δημοτικό Συμβούλιο υπολειτούργησε με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα κατά το οποίο ο Πρόεδρος απέχει συστηματικά των υποχρεώσεων του.
Με δεδομένη αυτή την κατάσταση και προκειμένου ο Δήμαρχος να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του, απέστειλε εξώδικο προς τον κ. Μπουζιάνη, προκειμένου να συγκαλέσει συνεδρίαση για θέματα τα οποία είναι άκρως σημαντικά αυτή την περίοδο, πολλά δε περιέχουν καταληκτικές ημερομηνίες.

Σχόλιο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ:
Προφανώς ο Δήμαρχος δεν έχει συμβιβαστεί με την εκλογική του ήττα και η πικρία του τον οδηγεί σε σπασμωδικές ενέργειες. Δείχνει σαφώς χολωμένος επειδή ο Νίκος Μπουζιάνης αποφάσισε να μην πάρει μέρος στις εκλογές, ενώ η κουνιάδα του ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Σπύρου Βρεττού. 
Θα ήταν καλύτερο, για τον ίδιο, να βάλει τέλος στην τακτική της εξαπόλυσης κατηγοριών κατά πάντων και να ασχοληθεί με τα αίτια που επέφεραν την ήττα που τόσο τον έχει ενοχλήσει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου